Funda CEO stapt op

Amsterdam, 13 september 2021| Funda CEO Quintin Schevernels legt per 31 december 2021 zijn functie neer. Dat maakt de woningsite vandaag bekend. Hij trad in juli 2018 in dienst bij funda. Er is nog geen opvolger bekend.

Marc Renne, voorzitter van de Raad van Commissarissen, betreurt het vertrek van Quintin Schevernels: “We zijn Quintin erkentelijk voor het goede werk dat hij de afgelopen drie jaar heeft geleverd. Er ligt een nieuwe en ambitieuze strategie, er is een nieuwe organisatiestructuur neergezet, het technologieplatform is op vrijwel alle vlakken gemoderniseerd en diverse business development projecten zijn in een vergevorderd stadium.”

Quintin Schevernels zelf zegt in een korte toelichting: “Ik vertrek met pijn in mijn hart. Ik laat een sterk team en een prachtig bedrijf achter. De langlopende discussies op aandeelhouders-niveau remmen echter de executie van onze strategie waardoor we dit niet kunnen uitvoeren op de manier waar ik in geloof.”

De Raad van Commissarissen constateert dat er veel spanning en onduidelijkheid is tussen het vennootschappelijk belang van funda en de verschillende belangen van haar aandeelhouders. In het belang van alle stakeholders van funda en om het profiel van de nieuwe CEO te kunnen opstellen zal de RvC op korte termijn in overleg treden met de aandeelhouders over de benodigde duidelijkheid in deze discussie. Op basis hiervan zal dan ook het profiel van de nieuwe CEO worden opgesteld.

[Einde bericht]

-----

Noot voor de redactie en niet voor publicatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Creative Venue PR | Frank Witte | Tel: +31653736170 | e-mail: f.witte@creativevenue.nl

Download PDF
Download PDF
Over Funda

Sinds 2001 heeft funda zich ontwikkeld van marktplaats die vraag en aanbod van woningen bij elkaar brengt, naar hét platform voor iedereen die op zoek is naar zijn volgende thuis. Maar ook met producten, diensten en informatie waarmee we onze bezoekers verder helpen tijdens hun zoektocht naar en verkoop van een woning. Sinds de lancering van Funda in Business (2005) zijn we er ook voor ondernemers die een ruimte zoeken om zakelijke dromen te realiseren. Dit doen we met het meest complete aanbod van (zakelijk) onroerend goed van Nederland.

berichten