Aantreden per 1 juni 2019

Mark Askamp nieuwe salesmanager funda

Amsterdam, 29 mei 2019

Per 1 juni is Mark Askamp benoemd tot Salesmanager Makelaars bij funda. In zijn nieuwe rol zal Mark commercieel de verantwoordelijkheid dragen voor zowel funda.nl als fundainbusiness.nl. Na een aantal jaren zelf actief te zijn geweest in de makelaardij is Mark in 2014 in dienst gekomen bij funda als accountmanager makelaars.

Sinds eind 2017 was hij verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten en resultaten van funda in business. In die periode heeft funda in business zich zeer positief ontwikkeld. Marc Roos, CCO van funda is erg blij met de benoeming van Mark. "Met zijn achtergrond en netwerk in de makelaardij en brede kennis en ervaring bij funda hebben we met Mark iemand met veel kennis van de markt in huis die ons gaat helpen onze toegevoegde waarde voor makelaars verder te verhogen."

Mark volgt Jolijn van der Aart op die na haar 4 jaar dienstverband bij funda aan de slag gaat bij LinkedIn in Dublin.

Download PDF
Download PDF
Over Funda

Sinds 2001 heeft funda zich ontwikkeld van marktplaats die vraag en aanbod van woningen bij elkaar brengt, naar hét platform voor iedereen die op zoek is naar zijn volgende thuis. Maar ook met producten, diensten en informatie waarmee we onze bezoekers verder helpen tijdens hun zoektocht naar en verkoop van een woning. Sinds de lancering van Funda in Business (2005) zijn we er ook voor ondernemers die een ruimte zoeken om zakelijke dromen te realiseren. Dit doen we met het meest complete aanbod van (zakelijk) onroerend goed van Nederland.

berichten