Aantreden per 1 juni 2019

Mark Askamp nieuwe salesmanager funda

Amsterdam, 29 mei 2019

Per 1 juni is Mark Askamp benoemd tot Salesmanager Makelaars bij funda. In zijn nieuwe rol zal Mark commercieel de verantwoordelijkheid dragen voor zowel funda.nl als fundainbusiness.nl. Na een aantal jaren zelf actief te zijn geweest in de makelaardij is Mark in 2014 in dienst gekomen bij funda als accountmanager makelaars.

Sinds eind 2017 was hij verantwoordelijk voor de commerciƫle activiteiten en resultaten van funda in business. In die periode heeft funda in business zich zeer positief ontwikkeld. Marc Roos, CCO van funda is erg blij met de benoeming van Mark. "Met zijn achtergrond en netwerk in de makelaardij en brede kennis en ervaring bij funda hebben we met Mark iemand met veel kennis van de markt in huis die ons gaat helpen onze toegevoegde waarde voor makelaars verder te verhogen."

Mark volgt Jolijn van der Aart op die na haar 4 jaar dienstverband bij funda aan de slag gaat bij LinkedIn in Dublin.

Download PDF
Download PDF
Over Funda

Funda is niet meer weg te denken van de Nederlandse woningmarkt. Met het meest complete woningaanbod van Nederland, weten miljoenen bezoekers het platform iedere maand te vinden in hun zoektocht naar een passende nieuwe woning. Een belangrijke functie. Daarom loopt funda voorop in de ontwikkeling van nieuwe producten, diensten en informatie om haar bezoekers verder te helpen met het kopen, bezitten en verkopen van een eigen woning. En om de makelaar, wiens expertise onmisbaar is, het podium te bieden dat hij of zij nodig heeft om de consument nog beter te ondersteunen.

berichten