Evert Brugman per 1 januari 2018 CEO a.i. funda

Per 1 januari 2018 neemt Evert Brugman, Manager Finance & HR bij funda, ad interim de positie van CEO waar. Evert is vijf jaar bij funda in dienst en een zeer gewaardeerd lid van het Management Team.

Zoals aangekondigd, neemt de huidige CEO van funda Marc Duijndam na vier succesvolle jaren eind dit jaar afscheid van funda. De periode waarin Marc aan funda leiding gaf kenmerkt zich door een sterke innovatiekracht. Daardoor wordt funda meer dan ooit gezien als hét gezaghebbende platform voor woningen en commercieel vastgoed van Nederland. 

De Raad van Commissarissen is inmiddels de procedure gestart om een opvolger aan de aandeelhouders van funda te kunnen presenteren.

Download PDF
Download PDF
Over Funda

Funda is niet meer weg te denken van de Nederlandse woningmarkt. Met het meest complete woningaanbod van Nederland, weten miljoenen bezoekers het platform iedere maand te vinden in hun zoektocht naar een passende nieuwe woning. Een belangrijke functie. Daarom loopt funda voorop in de ontwikkeling van nieuwe producten, diensten en informatie om haar bezoekers verder te helpen met het kopen, bezitten en verkopen van een eigen woning. En om de makelaar, wiens expertise onmisbaar is, het podium te bieden dat hij of zij nodig heeft om de consument nog beter te ondersteunen.

berichten