Evert Brugman per 1 januari 2018 CEO a.i. funda

Per 1 januari 2018 neemt Evert Brugman, Manager Finance & HR bij funda, ad interim de positie van CEO waar. Evert is vijf jaar bij funda in dienst en een zeer gewaardeerd lid van het Management Team.

Zoals aangekondigd, neemt de huidige CEO van funda Marc Duijndam na vier succesvolle jaren eind dit jaar afscheid van funda. De periode waarin Marc aan funda leiding gaf kenmerkt zich door een sterke innovatiekracht. Daardoor wordt funda meer dan ooit gezien als hét gezaghebbende platform voor woningen en commercieel vastgoed van Nederland. 

De Raad van Commissarissen is inmiddels de procedure gestart om een opvolger aan de aandeelhouders van funda te kunnen presenteren.

Download PDF
Download PDF
Over Funda

Sinds 2001 heeft funda zich ontwikkeld van marktplaats die vraag en aanbod van woningen bij elkaar brengt, naar hét platform voor iedereen die op zoek is naar zijn volgende thuis. Maar ook met producten, diensten en informatie waarmee we onze bezoekers verder helpen tijdens hun zoektocht naar en verkoop van een woning. Sinds de lancering van Funda in Business (2005) zijn we er ook voor ondernemers die een ruimte zoeken om zakelijke dromen te realiseren. Dit doen we met het meest complete aanbod van (zakelijk) onroerend goed van Nederland.

berichten