Funda voor de 8e keer op rij Website van het Jaar!

Amsterdam, 26 november 2015 - Funda is gisteren voor de 8e keer op rij uitgeroepen tot Website van het Jaar. In de categorie Huisvesting ging funda met de titels Beste én Populairste Website naar huis. 

De Website van het Jaar-verkiezing is de grootste internationale People’s Choice award en werd dit jaar voor de vijftiende keer georganiseerd door online marktonderzoeksbureau MetrixLab en Emerce. Bij de jaarlijkse verkiezing mag het publiek websites beoordelen in 24 categorieën. Er werd ruim 823.000 keer gestemd door de Nederlandse consument. Op woensdag 25 november vond de feestelijke Award-uitreiking plaats.

Bekijk hier de uitslag >> 

Contactpersoon
Download PDF
Download PDF
Over Funda

Funda is in 2001 door de NVM opgericht om het aanbieden en bekijken van vastgoed zo makkelijk mogelijk te maken. Met 4 miljoen unieke bezoekers per maand is funda hét online-vastgoedplatform van Nederland met het actuele koop- of huuraanbod van alle makelaars van Nederland. Funda onderscheidt zich als online platform door het bieden van de meest actuele, betrouwbare en volledige informatie over woningen én commercieel vastgoed.

berichten