Funda voor de 8e keer op rij Website van het Jaar!

Amsterdam, 26 november 2015 - Funda is gisteren voor de 8e keer op rij uitgeroepen tot Website van het Jaar. In de categorie Huisvesting ging funda met de titels Beste én Populairste Website naar huis. 

De Website van het Jaar-verkiezing is de grootste internationale People’s Choice award en werd dit jaar voor de vijftiende keer georganiseerd door online marktonderzoeksbureau MetrixLab en Emerce. Bij de jaarlijkse verkiezing mag het publiek websites beoordelen in 24 categorieën. Er werd ruim 823.000 keer gestemd door de Nederlandse consument. Op woensdag 25 november vond de feestelijke Award-uitreiking plaats.

Bekijk hier de uitslag >> 

Contactpersoon
Download PDF
Download PDF
Over Funda

Sinds 2001 heeft funda zich ontwikkeld van marktplaats die vraag en aanbod van woningen bij elkaar brengt, naar hét platform voor iedereen die op zoek is naar zijn volgende thuis. Maar ook met producten, diensten en informatie waarmee we onze bezoekers verder helpen tijdens hun zoektocht naar en verkoop van een woning. Sinds de lancering van Funda in Business (2005) zijn we er ook voor ondernemers die een ruimte zoeken om zakelijke dromen te realiseren. Dit doen we met het meest complete aanbod van (zakelijk) onroerend goed van Nederland.

berichten