Funda voor de 8e keer op rij Website van het Jaar!

Amsterdam, 26 november 2015 - Funda is gisteren voor de 8e keer op rij uitgeroepen tot Website van het Jaar. In de categorie Huisvesting ging funda met de titels Beste én Populairste Website naar huis. 

De Website van het Jaar-verkiezing is de grootste internationale People’s Choice award en werd dit jaar voor de vijftiende keer georganiseerd door online marktonderzoeksbureau MetrixLab en Emerce. Bij de jaarlijkse verkiezing mag het publiek websites beoordelen in 24 categorieën. Er werd ruim 823.000 keer gestemd door de Nederlandse consument. Op woensdag 25 november vond de feestelijke Award-uitreiking plaats.

Bekijk hier de uitslag >> 

Contactpersoon
Download PDF
Download PDF
Over Funda

Funda is niet meer weg te denken van de Nederlandse woningmarkt. Met het meest complete woningaanbod van Nederland, weten miljoenen bezoekers het platform iedere maand te vinden in hun zoektocht naar een passende nieuwe woning. Een belangrijke functie. Daarom loopt funda voorop in de ontwikkeling van nieuwe producten, diensten en informatie om haar bezoekers verder te helpen met het kopen, bezitten en verkopen van een eigen woning. En om de makelaar, wiens expertise onmisbaar is, het podium te bieden dat hij of zij nodig heeft om de consument nog beter te ondersteunen.

berichten