Alles over energie door ENECO Energie op funda

Amsterdam, 3 oktober 2001 - Particulieren kunnen vanaf 1 juli dit jaar al zelf kiezen voor een leverancier van groene energie. ENECO Energie biedt groene energie aan onder de naam Ecostroom. In de energiehoek op funda.nl vindt de bezoeker alle informatie over Ecostroom en de wijze waarop dit van ENECO Energie kan worden betrokken. Tevens is er een ‘Energie-calculator’ die inzicht geeft in de energiekosten van uw huidige of toekomstige woning en wat gedaan kan worden om energie te besparen.

ENECO Energie is het vierde bedrijf waarmee funda dit jaar een samenwerkingsrelatie is aangegaan. Hiervoor sloot Funda overeenkomsten met de Gouden Gids, Klusinfo en VT Wonen.nl.

Over ENECO Energie

ENECO Energie is een landelijk opererende onderneming die 4 miljoen mensen van elektriciteit, gas en warmte voorziet. ENECO levert aan grootzakelijke klanten in alle delen van Nederland. Ook Ecostroom kan elk huishouden in Nederland reeds bij ENECO Energie betrekken. Voor gewone elektriciteit en gas is in Nederland nog geen keuzevrijheid. De huishoudelijke en (kleinzakelijke) klanten die daardoor nog niet zelf hun leverancier kunnen kiezen, bevinden zich in de regio's Weert, Merwedestreek, Rotterdam, Delfland, Midden-Holland, Haaglanden, Amstelland, Kennemerland, Noord-Oost Friesland en Zeist. ENECO NetBeheer onderhoudt in deze regio’s de elektriciteits- en gasnetten. Het concern telt circa 3800 medewerkers.

Meer informatie

Funda NV
Jeroen Wilhelm
(020) 561 82 08
jeroen.wilhelm@funda.nl

Over Funda

Funda is niet meer weg te denken van de Nederlandse woningmarkt. Iedere dag brengen we vraag en aanbod van woningen bij elkaar. Daarmee is funda hét platform voor iedereen die op zoek is naar een volgend thuis. We blijven ons platform continu optimaliseren om zowel consumenten als makelaars nóg beter te bedienen. Maar ook met producten, diensten en informatie waarmee we onze bezoekers verder helpen tijdens hun zoektocht naar, en verkoop van, een woning. Sinds de lancering van funda in business (2005) zijn we er ook voor ondernemers die een ruimte zoeken om zakelijke dromen te realiseren. Dit doen we met het meest complete aanbod van (zakelijk) onroerend goed van Nederland.

berichten