Alles over energie door ENECO Energie op funda

Amsterdam, 3 oktober 2001 - Particulieren kunnen vanaf 1 juli dit jaar al zelf kiezen voor een leverancier van groene energie. ENECO Energie biedt groene energie aan onder de naam Ecostroom. In de energiehoek op funda.nl vindt de bezoeker alle informatie over Ecostroom en de wijze waarop dit van ENECO Energie kan worden betrokken. Tevens is er een ‘Energie-calculator’ die inzicht geeft in de energiekosten van uw huidige of toekomstige woning en wat gedaan kan worden om energie te besparen.

ENECO Energie is het vierde bedrijf waarmee funda dit jaar een samenwerkingsrelatie is aangegaan. Hiervoor sloot Funda overeenkomsten met de Gouden Gids, Klusinfo en VT Wonen.nl.

Over ENECO Energie

ENECO Energie is een landelijk opererende onderneming die 4 miljoen mensen van elektriciteit, gas en warmte voorziet. ENECO levert aan grootzakelijke klanten in alle delen van Nederland. Ook Ecostroom kan elk huishouden in Nederland reeds bij ENECO Energie betrekken. Voor gewone elektriciteit en gas is in Nederland nog geen keuzevrijheid. De huishoudelijke en (kleinzakelijke) klanten die daardoor nog niet zelf hun leverancier kunnen kiezen, bevinden zich in de regio's Weert, Merwedestreek, Rotterdam, Delfland, Midden-Holland, Haaglanden, Amstelland, Kennemerland, Noord-Oost Friesland en Zeist. ENECO NetBeheer onderhoudt in deze regio’s de elektriciteits- en gasnetten. Het concern telt circa 3800 medewerkers.

Meer informatie

Funda NV
Jeroen Wilhelm
(020) 561 82 08
jeroen.wilhelm@funda.nl

Over Funda

Funda is niet meer weg te denken van de Nederlandse woningmarkt. Met het meest complete woningaanbod van Nederland, weten miljoenen bezoekers het platform iedere maand te vinden in hun zoektocht naar een passende nieuwe woning. Een belangrijke functie. Daarom loopt funda voorop in de ontwikkeling van nieuwe producten, diensten en informatie om haar bezoekers verder te helpen met het kopen, bezitten en verkopen van een eigen woning. En om de makelaar, wiens expertise onmisbaar is, het podium te bieden dat hij of zij nodig heeft om de consument nog beter te ondersteunen.

berichten