Funda nu ook met funda Verhuisblad op huizenmarkt

Amsterdam, 28 februari 2002 - Vanaf vandaag ligt het funda Verhuisblad bij de NVM-makelaars, notariskantoren en in de winkel. Met het verhuisblad biedt funda mensen die net een huis hebben gevonden, praktische informatie over het verhuizen, opknappen en inrichten van het nieuwe huis. Funda verhuisblad is een productie van funda en Accres Uitgevers, onderdeel van Sanoma. Het blad verschijnt vier keer per jaar.

Het funda Verhuisblad (voorheen het Verhuisblad/Kopen en Wonen) heeft een oplage van 155.000 en is daarmee het grootste sponsored magazine op het gebied van wonen. Behalve de naamswijziging is het funda Verhuisblad ook volledig gerestyled. De redactionele inhoud sluit aan bij de funda site. Per kwartaal staat er bij funda één thema centraal, dat in het blad ook zal terugkomen. Dit jaar komen ondermeer de thema´s ‘financiën’, ‘de aankopende makelaar’ en ‘verbouwen’ aan bod.

Het funda Verhuisblad is gratis verkrijgbaar bij meer dan 80% van alle NVM-makelaarskantoren, een groot aantal notariskantoren en te koop bij de kiosk voor euro 3,29. De advertentie-exploitatie wordt verzorgd door Accres Uitgevers.

Over Accres Uitgevers

Accres Uitgevers is 100% dochter van Sanoma Uitgevers (voorheen VNU Tijdschriften) en geeft het funda Verhuisblad en de WELKE gidsen uit. Daarnaast is Accres Uitgevers sterk in haar DM concepten VT Wonen NieuwHuisPlan en 101Verbouwideeën. Accres Uitgevers richt zich op de verhuizende markt en heeft zich gespecialiseerd in het bereiken van de verhuizende consumenten op verschillende momenten in hun beslissingsproces. Verder richt Accres Uitgevers zich op de markt van sponsored magazines.

Meer informatie 

Funda NV
Jeroen Wilhelm
(020) 561 82 08
jeroen.wilhelm@funda.nl

Over Funda

Funda is niet meer weg te denken van de Nederlandse woningmarkt. Met het meest complete woningaanbod van Nederland, weten miljoenen bezoekers het platform iedere maand te vinden in hun zoektocht naar een passende nieuwe woning. Een belangrijke functie. Daarom loopt funda voorop in de ontwikkeling van nieuwe producten, diensten en informatie om haar bezoekers verder te helpen met het kopen, bezitten en verkopen van een eigen woning. En om de makelaar, wiens expertise onmisbaar is, het podium te bieden dat hij of zij nodig heeft om de consument nog beter te ondersteunen.

berichten