Nieuw: funda Recreatie en funda Europe

Amsterdam, 22 juni 2004 Funda introduceert twee nieuwe onderdelen op de grootste en meest bezochte huizensite van Nederland, te weten: funda Recreatie voor recreatiewoningen in Nederland en funda Europe voor koopwoningen buiten de landsgrenzen. Met deze nieuwe onderdelen komt funda tegemoet aan de behoefte van de woningzoeker aan een zo volledig en betrouwbaar mogelijk overzicht van het aanbod aan vakantiehuizen in binnen- en buitenland.

De bezoekers van funda vinden gemiddelde 85.000 koopwoningen op de site. Circa 1.600 hiervan zijn recreatiewoningen. Dit aanbod is groot genoeg om de zoekstructuur aan te passen. Met één muisklik heeft iedereen toegang tot het aanbod van recreatiewoningen, waarbij diverse selecties gemaakt kunnen worden. Een zoekoptie die bijvoorbeeld goed aansluit bij de wensen van deze woningzoekers is 'aan water gelegen' of 'landelijk gelegen'.

Ook funda Europe is direct vanaf de homepage te bereiken. Men vindt hier woningen in de grensstreek en veel vakantiehuizen in de populaire vakantielanden, zoals Frankrijk en Spanje. Binnen funda Europe heeft de woningzoekers verschillende selectiemogelijkheden, die aansluiten bij de wensen die in de markt leven. Zo kunnen woningen geselecteerd worden op bijvoorbeeld ‘wintersport’, ‘zon, zee, strand’ of ‘bij golfbaan’. Op dit moment zijn circa 200 buitenlandse woningen bij funda Europe te vinden. Funda verwacht dat dit snel zal uitgroeien tot enkele duizenden woningen.

Meer informatie 

Funda NV
Jeroen Wilhelm
(020) 561 82 08
jeroen.wilhelm@funda.nl

Over Funda

Funda is niet meer weg te denken van de Nederlandse woningmarkt. Met het meest complete woningaanbod van Nederland, weten miljoenen bezoekers het platform iedere maand te vinden in hun zoektocht naar een passende nieuwe woning. Een belangrijke functie. Daarom loopt funda voorop in de ontwikkeling van nieuwe producten, diensten en informatie om haar bezoekers verder te helpen met het kopen, bezitten en verkopen van een eigen woning. En om de makelaar, wiens expertise onmisbaar is, het podium te bieden dat hij of zij nodig heeft om de consument nog beter te ondersteunen.

berichten