Nieuw: funda Recreatie en funda Europe

Amsterdam, 22 juni 2004 Funda introduceert twee nieuwe onderdelen op de grootste en meest bezochte huizensite van Nederland, te weten: funda Recreatie voor recreatiewoningen in Nederland en funda Europe voor koopwoningen buiten de landsgrenzen. Met deze nieuwe onderdelen komt funda tegemoet aan de behoefte van de woningzoeker aan een zo volledig en betrouwbaar mogelijk overzicht van het aanbod aan vakantiehuizen in binnen- en buitenland.

De bezoekers van funda vinden gemiddelde 85.000 koopwoningen op de site. Circa 1.600 hiervan zijn recreatiewoningen. Dit aanbod is groot genoeg om de zoekstructuur aan te passen. Met één muisklik heeft iedereen toegang tot het aanbod van recreatiewoningen, waarbij diverse selecties gemaakt kunnen worden. Een zoekoptie die bijvoorbeeld goed aansluit bij de wensen van deze woningzoekers is 'aan water gelegen' of 'landelijk gelegen'.

Ook funda Europe is direct vanaf de homepage te bereiken. Men vindt hier woningen in de grensstreek en veel vakantiehuizen in de populaire vakantielanden, zoals Frankrijk en Spanje. Binnen funda Europe heeft de woningzoekers verschillende selectiemogelijkheden, die aansluiten bij de wensen die in de markt leven. Zo kunnen woningen geselecteerd worden op bijvoorbeeld ‘wintersport’, ‘zon, zee, strand’ of ‘bij golfbaan’. Op dit moment zijn circa 200 buitenlandse woningen bij funda Europe te vinden. Funda verwacht dat dit snel zal uitgroeien tot enkele duizenden woningen.

Meer informatie 

Funda NV
Jeroen Wilhelm
(020) 561 82 08
jeroen.wilhelm@funda.nl

Over Funda

Over funda in business | Sinds 2001 heeft funda zich ontwikkeld van marktplaats die vraag en aanbod van onroerend goed bij elkaar brengt, naar hét platform voor iedereen die op zoek is naar zijn volgende thuis. Sinds de lancering van funda in business in 2005 is funda er ook voor ondernemers die een ruimte zoeken om zakelijke ambities te realiseren. Vandaag de dag heeft funda in business het meest complete aanbod van (zakelijk) onroerend goed van het land en is het met meer dan een miljoen bezoeken per maand het grootste platform voor commercieel vastgoed van Nederland.

berichten