Funda stapt in de muziek

Amsterdam, 6 december 2004 Funda introduceert onder de naam 'fundamentally' een serie cd's, die aansluit bij specifieke thuismomenten. De cd's worden in samenwerking met EMI Music gemaakt en op de markt gebracht. De cd's zijn voor 10,99 euro (verkoopadviesprijs) te koop bij de platenzaak en kunnen tevens via www.fundarecords.nl besteld worden.

Home coming, de eerste release 

De eerste cd in de reeks heet Home coming. Deze cd zorgt ervoor dat je telkens weer met veel plezier thuiskomt. Bijvoorbeeld na een dag hard werken, maar ook na een vakantie. "Met 'Home coming' van fundamentally voel je je direct weer helemaal thuis", aldus Marque Joosten, directeur van funda. De cd bevat nummers van onder andere St. Germain, Royksopp, Everything But The Girl en Telepopmusik. De nummers vormen met elkaar een perfecte golfbeweging van uptempo en slow. De tracks voeren je mee vanuit dat sluimerende gevoel van stress als je net thuiskomt naar een puur gevoel van ontspanning.

Mix van lounge, soul, jazz en chill 

Funda en EMI brengen een serie van in totaal 5 cd's uit. De thema's van de 4 andere cd's hebben betrekking op de typische momenten die je thuis kunt beleven en waar iedereen zich in kan herkennen. Daarom is de serie geschikt voor een breed publiek. Het zijn: 'Dinnertime', 'Meet friends', 'Bedtime' en 'Waking up, Iedere cd uit de serie bevat ongeveer 15 reeds bestaande tracks. Deze tracks zijn speciaal geselecteerd en bijeen gebracht rondom het thema van de cd. De fundamentally cd's zijn een mix van lounge, soul, jazz en chill.

Funda records 

Met funda records wil funda extra waarde toevoegen aan het merk. "Het geeft meer kleur en beleving aan het merk funda. De reacties en resultaten worden meegenomen in de oriëntatie op toekomstige fundaproducten en -diensten", aldus Marque Joosten.

Over EMI 

EMI Music maakt deel uit van de EMI Group, een van de grootste muziekbedrijven ter wereld. De EMI Group heeft meer dan 10.000 werknemers in meer dan 70 landen. In 1997 vierde het bedrijf haar 100-jarig bestaan. In deze periode bouwde het een van de indrukwekkendste, kleurrijkste en grootste muziekcatalogi op die de industrie rijk is. The Beatles, Robbie Williams, Rolling Stones, Kylie Minogue, Norah Jones, Andre Hazes, Queen, Radiohead, Bløf, Tina Turner en vele anderen brachten hun muziek uit bij EMI Music.

Meer informatie

Funda NV
Jeroen Wilhelm
(020) 561 82 08
jeroen.wilhelm@funda.nl

Over Funda

Funda is niet meer weg te denken van de Nederlandse woningmarkt. Iedere dag brengen we vraag en aanbod van woningen bij elkaar. Daarmee is funda hét platform voor iedereen die op zoek is naar een volgend thuis. We blijven ons platform continu optimaliseren om zowel consumenten als makelaars nóg beter te bedienen. Maar ook met producten, diensten en informatie waarmee we onze bezoekers verder helpen tijdens hun zoektocht naar, en verkoop van, een woning. Sinds de lancering van funda in business (2005) zijn we er ook voor ondernemers die een ruimte zoeken om zakelijke dromen te realiseren. Dit doen we met het meest complete aanbod van (zakelijk) onroerend goed van Nederland.

berichten