Funda introduceert funda Bedrijvengids

Amsterdam, 6 oktober 2006 - Funda lanceert vandaag de funda Bedrijvengids. Hier kunnen woningzoekers on line direct zien welke bedrijven in de buurt relevant zijn bij de aan- of verkoop van hun woning. Het gaat hierbij om tal van lokale makelaars, notarissen, financieel adviseurs en verhuizers met adressen en telefoonnummers. Funda introduceert Bedrijvengids om een breed publiek een middel te geven om allerlei aspecten rond aan- en verkoop van de woning’ zo transparant mogelijk te maken.

Voor de funda Bedrijvengids werkt funda samen met verschillende brancheorganisaties. Vanaf de start zijn er in totaal zo’n 5000 bedrijven en organisaties beschikbaar op de site. De bedoeling is dat dat aantal de komende tijd sterk groeit, mede door toevoeging van meerdere relevante branches. De individuele bedrijven krijgen de mogelijkheid om zich op verschillende manieren te presenteren, net als in de bestaande (papieren) bedrijvengidsen. Ondernemers die ook vermeld willen worden, kunnen via de website een aanvraag indienen.

"De funda Bedrijvengids is zeer relevant voor bezoekers van onze website. Wanneer de woning op funda onder voorbehoud gekocht is, kun je in één oogopslag zien wie je dan het beste in de buurt kunt inschakelen als het gaat om financiering of verhuizing", aldus Marque Joosten, CEO van funda.

De funda Bedrijvengids is te vinden op de website www.fundabedrijvengids.nl. Voor de Bedrijvengids werkt funda samen met GDN Publishers BV. 

Over Funda

Sinds 2001 heeft funda zich ontwikkeld van marktplaats die vraag en aanbod van woningen bij elkaar brengt, naar hét platform voor iedereen die op zoek is naar zijn volgende thuis. Maar ook met producten, diensten en informatie waarmee we onze bezoekers verder helpen tijdens hun zoektocht naar en verkoop van een woning. Sinds de lancering van Funda in Business (2005) zijn we er ook voor ondernemers die een ruimte zoeken om zakelijke dromen te realiseren. Dit doen we met het meest complete aanbod van (zakelijk) onroerend goed van Nederland.

berichten