Nieuwe directeur en Raad van Commissarissen voor funda

Amsterdam, 9 april 2008 – Funda – de grootste en meest bezochte woonsite van Nederland – maakt bekend dat de algemene vergadering van aandeelhouders heeft ingestemd met de voordracht van Joep Ketelaar als nieuwe algemeen directeur en met een nieuwe Raad van Commissarissen. Deze laatste bestaat nu uit Gerard Cremers (voorzitter), tot 1 april algemeen secretaris van de NVM, Daniel Ropers, managing director van Bol.com en Jan Houwert, bestuursvoorzitter van Koninklijke Wegener. Met deze benoemingen heeft funda de juiste mensen in huis om in een volwassen en competitieve markt van onroerend goed sites haar positie met succes verder tot ontwikkeling te brengen.

De nieuwe algemeen directeur van funda, Joep Ketelaar (36 jaar), werkte voorheen in Engeland, waar hij samen met enkele partners in 1999 het bedrijf Improveline startte. Improveline begon als een online marktplaats voor diensten op het gebied van reparaties en verbeteringen aan huizen, maar ontwikkelde zich als organisatie die zich richt op het managen van claims voor opstalverzekeraars. Joep heeft Industrieel Ontwerpen gestudeerd aan de Technische Universiteit Delft, en volbracht een MBA op de Franse Business School INSEAD in Fontainebleau. In de directie wordt Joep bijgestaan door Thijs Vieleers, directeur Product Development.

Gerard Cremers, voorzitter van de Raad van Commissarissen: “Funda heeft met Joep een algemeen directeur die bewezen heeft om succesvol te zijn in een sterk competitieve markt”.

“Funda heeft in 7 jaar tijd een bijzonder sterke marktpositie opgebouwd en is in deze relatief korte periode een erkend Nederlands merk geworden. Een uitstekende basis om ons in de komende jaren verder te kunnen ontwikkelen. Dat zie ik als mijn belangrijkste opdracht,” aldus Joep Ketelaar.

Voor meer informatie en beeldmateriaal 

Jeroen Wilhelm
funda
Tel. (020) 561 82 08
jeroen.wilhelm@funda.nl

Cindy Schoonbeek
Pleon voor funda
Tel. (020) 487 40 00
cindy.schoonbeek@pleon.com

Over Funda

Sinds 2001 heeft funda zich ontwikkeld van marktplaats die vraag en aanbod van woningen bij elkaar brengt, naar hét platform voor iedereen die op zoek is naar zijn volgende thuis. Maar ook met producten, diensten en informatie waarmee we onze bezoekers verder helpen tijdens hun zoektocht. Sinds de lancering van Funda in Business (2005) zijn we er ook voor ondernemers die een ruimte zoeken om zakelijke dromen te realiseren. Dit doen we met het meest complete aanbod van (zakelijk) onroerend goed van Nederland.

berichten