Huizensite wil volledig aanbod van nieuwbouwwoningen in Nederland ontsluiten

Funda investeert in nieuwbouwmarkt

Amsterdam, 9 september 2008 – 

Huizensite funda heeft vanaf vandaag een vernieuwde presentatie van nieuwbouwprojecten in Nederland. Met deze nieuwbouwmodule wil funda de basis leggen voor een breed en gebruikersvriendelijk nieuwbouwplatform. De huizensite streeft naar presentatie van – naast koopwoningen - het grootste aanbod van nieuwbouwwoningen in Nederland.

Met de lancering van het nieuwbouwplatform krijgen bezoekers vanaf heden in hun resultatenlijst van koopwoningen ook automatisch het aanbod van woningen in nieuwbouwprojecten. Het is ook mogelijk om specifiek te zoeken op nieuwbouwwoningen alleen. 

De huizensite wil op termijn al het beschikbare aanbod tonen, dus ook het niet-NVM aanbod. “Er is in ons land geen centrale plaats op internet waar de consument al het beschikbare nieuwbouwaanbod kan vinden,“ aldus Joep Ketelaar, algemeen directeur van funda. “Technisch zijn we er klaar voor om al het beschikbare nieuwbouwaanbod te tonen. We willen hierin samenwerken met verschillende marktpartijen”.

Funda hanteert bij de presentatie van nieuwbouwprojecten op funda.nl de kwaliteitseisen zoals die gelden voor het aanbod van koopwoningen van de NVM-makelaars. De huizensite meent dat de consument alleen een goede vergelijking kan maken wanneer er sprake is van eenduidige presentatie van aanbod in nieuwbouwprojecten.

Funda werd onlangs door Vereniging Eigen Huis getest als beste huizensite van Nederland.

Over Funda

Sinds 2001 heeft funda zich ontwikkeld van marktplaats die vraag en aanbod van woningen bij elkaar brengt, naar hét platform voor iedereen die op zoek is naar zijn volgende thuis. Maar ook met producten, diensten en informatie waarmee we onze bezoekers verder helpen tijdens hun zoektocht. Sinds de lancering van Funda in Business (2005) zijn we er ook voor ondernemers die een ruimte zoeken om zakelijke dromen te realiseren. Dit doen we met het meest complete aanbod van (zakelijk) onroerend goed van Nederland.

berichten