Huizensite wil volledig aanbod van nieuwbouwwoningen in Nederland ontsluiten

Funda investeert in nieuwbouwmarkt

Amsterdam, 9 september 2008 – Huizensite funda heeft vanaf vandaag een vernieuwde presentatie van nieuwbouwprojecten in Nederland. Met deze nieuwbouwmodule wil funda de basis leggen voor een breed en gebruikersvriendelijk nieuwbouwplatform. De huizensite streeft naar presentatie van – naast koopwoningen - het grootste aanbod van nieuwbouwwoningen in Nederland.

Met de lancering van het nieuwbouwplatform krijgen bezoekers vanaf heden in hun resultatenlijst van koopwoningen ook automatisch het aanbod van woningen in nieuwbouwprojecten. Het is ook mogelijk om specifiek te zoeken op nieuwbouwwoningen alleen. 

De huizensite wil op termijn al het beschikbare aanbod tonen, dus ook het niet-NVM aanbod. “Er is in ons land geen centrale plaats op internet waar de consument al het beschikbare nieuwbouwaanbod kan vinden,“ aldus Joep Ketelaar, algemeen directeur van funda. “Technisch zijn we er klaar voor om al het beschikbare nieuwbouwaanbod te tonen. We willen hierin samenwerken met verschillende marktpartijen”.

Funda hanteert bij de presentatie van nieuwbouwprojecten op funda.nl de kwaliteitseisen zoals die gelden voor het aanbod van koopwoningen van de NVM-makelaars. De huizensite meent dat de consument alleen een goede vergelijking kan maken wanneer er sprake is van eenduidige presentatie van aanbod in nieuwbouwprojecten.

Funda werd onlangs door Vereniging Eigen Huis getest als beste huizensite van Nederland.

Voor meer informatie:

funda
Jeroen Wilhelm
Tel. (06) 55 11 3020
jeroen@funda.nl

Pleon voor funda
Vries Strookman
Tel. (06) 19 43 6295
strookman@pleon.com

Over Funda

Funda is in 2001 door de NVM opgericht om het aanbieden en bekijken van vastgoed zo makkelijk mogelijk te maken. Met 4 miljoen unieke bezoekers per maand is funda hét online-vastgoedplatform van Nederland met het actuele koop- of huuraanbod van alle makelaars van Nederland. Funda onderscheidt zich als online platform door het bieden van de meest actuele, betrouwbare en volledige informatie over woningen én commercieel vastgoed.

berichten