HouseMovie.nl kiest voor samenwerking met funda

Amsterdam/Apeldoorn, 8 april 2009 - HouseMovie.nl, producent van huizenvideo's en huizensite funda slaan de handen ineen om gezamenlijk de inzet van video bij de promotie van huizen op internet te stimuleren. Eigenaren van woningen die op funda gepresenteerd worden, kunnen nu vanaf de website een video voor hun huis bestellen bij HouseMovie.nl. Vervolgens plaatst de verkopende makelaar de video bij het desbetreffende huis op funda.

De situatie op de huizenmarkt vraagt om extra inspanningen bij de verkoop en verhuur van huizen. Onderzoek toont aan dat video bij uitstek een middel is om de aandacht van huizenzoekers te krijgen. De presentatie van het huis krijgt een betere waardering en zoekers zijn sneller geneigd om contact op te nemen met de verkopende makelaar.

In 2008 lanceerde HouseMovie.nl een nieuw platform om huizen door middel van video aan huizenzoekers te presenteren. "We hebben onszelf vorig jaar met een grote landelijke campagne op de kaart gezet. Nu gaan we heel gericht via funda de eigenaren van de huizen aanspreken", aldus Guus Mars, commercieel directeur van HouseMovie.nl. Voor de plaatsing van de woonvideo op funda, draagt de NVM makelaar zorg. De video's die worden aangevraagd kunnen niet alleen op funda en op HouseMovie.nl worden doorgeplaatst, maar ook op de website van de makelaar zelf of direct naar de persoonlijke Hyves-pagina van de verkoper. 

Urban, Classic en VIP 

Gelijktijdig met de start van de samenwerking lanceert HouseMovie.nl een geheel nieuwe site en introduceert het bedrijf 3 productvarianten. “Met de drie productvarianten willen we voor een specifieke doelgroep een passend product aanbieden”, stelt Guus Mars. De producten verschillen onderling qua prijs, extra features en lengte van de film en zijn geschikt voor specifieke woningtypen.

Commercieel vastgoed 

Tevens start HouseMovie.nl vanaf vandaag met de productie van videopresentaties voor bedrijfsonroerend goed. Ook daarbij zal HouseMovie.nl samenwerken met de website funda in business (www.fundainbusiness.nl). “Voor deze markt verwachten wij de komende jaren een enorme stijging in het gebruik van video”, aldus Jeroen Wilhelm, marketingmanager funda. “De bezoekers van onze sites vinden het van groot belang dat de getoonde video’s van goede kwaliteit zijn. HouseMovie levert video’s van hoge kwaliteit en zijn dus een welkome toevoeging.”

Over HouseMovie.nl 

HouseMovie.nl maakt professionele videoproducties van te koop of te huur staande kantoren, bedrijfspanden en huizen. Het bedrijf levert hoogwaardige video's en produceert deze volledig in eigen beheer, inclusief editing en hosting. Tevens kunt u de videopresentatie op uw eigen site plaatsen. In 2008 lanceerde HouseMovie.nl haar interactieve video huizensite www.housemovie.nl, gericht op eigenaren van te koop staande huizen en hun makelaars, en een eigen tv programma HouseMovie.nl op RTL5. De combinatie van video, 24 uur per dag en 7 dagen per week thuis bezichtigen van te koop staande huizen en de intensieve publiciteitsaanpak, zorgt voor steeds meer huizen op HouseMovie.nl en snellere verkoop van de gepubliceerde huizen. 

Over Funda

Funda is niet meer weg te denken van de Nederlandse woningmarkt. Iedere dag brengen we vraag en aanbod van woningen bij elkaar. Daarmee is funda hét platform voor iedereen die op zoek is naar een volgend thuis. We blijven ons platform continu optimaliseren om zowel consumenten als makelaars nóg beter te bedienen. Maar ook met producten, diensten en informatie waarmee we onze bezoekers verder helpen tijdens hun zoektocht naar, en verkoop van, een woning. Sinds de lancering van funda in business (2005) zijn we er ook voor ondernemers die een ruimte zoeken om zakelijke dromen te realiseren. Dit doen we met het meest complete aanbod van (zakelijk) onroerend goed van Nederland.

berichten