Funda lanceert iPhone App

De makkelijkste manier om een huis te zoeken, waar en wanneer je wilt 

Amsterdam, 19 april 2010 – Funda heeft een eigen iPhone applicatie ontwikkeld, waarmee de mobiele funda gebruiker huizen kan zoeken in zijn directe omgeving. De software is inmiddels gratis te downloaden via de AppStore van Apple. 

Naast het makkelijk zoeken in de buurt beschikt de app ook over een interactieve kaartfunctie en uitgebreide zoek- en filtermogelijkheden om in het ruime aanbod van 200.000 woningen op funda het juiste huis te vinden. Kenmerkend voor de funda iPhone app zijn de grote foto’s en het eenvoudige gebruiksgemak.

Thijs Vieleers, directeur Business- en Productdevelopment van funda: “De iPhone heeft mobiel internet voor het eerst echt leuk gemaakt. Het is nu mogelijk om snel en eenvoudig te zoeken naar huizen op locatie. Daarnaast biedt het grote touchscreen de mogelijkheid een huis optimaal te presenteren. Met deze eerste versie willen we onderzoeken hoe funda zich verder kan ontwikkelen op het mobiele platform.”

De lancering van deze applicatie is onderdeel van funda’s mobiele strategie om op de belangrijkste mobiele platformen aanwezig te zijn. Al in 2004 startte funda met een mobiele website m.funda.nl, die in 2006 de prijs won voor meest gebruiksvriendelijke mobiele website. In 2009 stapte funda in op Layar, de eerste augmented reality browser, waarmee een digitale laag wordt gelegd over het camerabeeld in een mobiele telefoon. 

Voor de funda iPhone App: www.funda.nl/iphone

Over Funda

Funda is niet meer weg te denken van de Nederlandse woningmarkt. Iedere dag brengen we vraag en aanbod van woningen bij elkaar. Daarmee is funda hét platform voor iedereen die op zoek is naar een volgend thuis. We blijven ons platform continu optimaliseren om zowel consumenten als makelaars nóg beter te bedienen. Maar ook met producten, diensten en informatie waarmee we onze bezoekers verder helpen tijdens hun zoektocht naar, en verkoop van, een woning. Sinds de lancering van funda in business (2005) zijn we er ook voor ondernemers die een ruimte zoeken om zakelijke dromen te realiseren. Dit doen we met het meest complete aanbod van (zakelijk) onroerend goed van Nederland.

berichten