Funda trekt nieuwe commercieel manager aan

Amsterdam, donderdag 20 mei, 2010 - Funda maakt bekend dat het zijn managementteam uitbreidt met commercieel manager Jan Werkman. Werkman (39) heeft de taak om de commerciële strategie van funda voor de komende jaren verder invulling te geven en geeft leiding aan de commerciële afdeling van funda.

Jan Werkman was voorheen ondermeer directeur van de Rotero-groep (bekend van de Garantiemakelaar, Hypodomus en Woonaccent) en werkte als zelfstandige voor De Hypotheker.

“Met Jan hebben we een nieuw lid in het managementteam die ons groeiend aantal activiteiten op het snijvlak van makelaardij en financiële markt nog nadrukkelijker gaat invullen”, aldus algemeen directeur Joep Ketelaar van funda. Daarnaast zal Werkman zich bezighouden met het optimaal inrichten van de productportfolio van funda om beter aansluiting te vinden met adverteerders en makelaars.

Over Funda

Funda is in 2001 door de NVM opgericht om het aanbieden en bekijken van vastgoed zo makkelijk mogelijk te maken. Met 4 miljoen unieke bezoekers per maand is funda hét online-vastgoedplatform van Nederland met het actuele koop- of huuraanbod van alle makelaars van Nederland. Funda onderscheidt zich als online platform door het bieden van de meest actuele, betrouwbare en volledige informatie over woningen én commercieel vastgoed.

berichten