Funda trekt nieuwe commercieel manager aan

Amsterdam, donderdag 20 mei, 2010 - Funda maakt bekend dat het zijn managementteam uitbreidt met commercieel manager Jan Werkman. Werkman (39) heeft de taak om de commerciële strategie van funda voor de komende jaren verder invulling te geven en geeft leiding aan de commerciële afdeling van funda.

Jan Werkman was voorheen ondermeer directeur van de Rotero-groep (bekend van de Garantiemakelaar, Hypodomus en Woonaccent) en werkte als zelfstandige voor De Hypotheker.

“Met Jan hebben we een nieuw lid in het managementteam die ons groeiend aantal activiteiten op het snijvlak van makelaardij en financiële markt nog nadrukkelijker gaat invullen”, aldus algemeen directeur Joep Ketelaar van funda. Daarnaast zal Werkman zich bezighouden met het optimaal inrichten van de productportfolio van funda om beter aansluiting te vinden met adverteerders en makelaars.

Over Funda

Sinds 2001 heeft funda zich ontwikkeld van marktplaats die vraag en aanbod van woningen bij elkaar brengt, naar hét platform voor iedereen die op zoek is naar zijn volgende thuis. Maar ook met producten, diensten en informatie waarmee we onze bezoekers verder helpen tijdens hun zoektocht naar en verkoop van een woning. Sinds de lancering van Funda in Business (2005) zijn we er ook voor ondernemers die een ruimte zoeken om zakelijke dromen te realiseren. Dit doen we met het meest complete aanbod van (zakelijk) onroerend goed van Nederland.

berichten