Funda in business trekt channelmanager aan

Amsterdam, 1 mei 2012 - Sara Veldhuizen (34) is per 1 mei in dienst getreden als channelmanager funda in business bij funda. Zij wordt verantwoordelijk voor het financiële en operationele resultaat van funda in business (zakelijk vastgoed). Funda in business is de grootste en meest bezochte website op het gebied van commercieel onroerend goed van Nederland. Nadat funda in business vorig jaar openging voor niet-NVM leden, zijn de bezoekerscijfers opnieuw gestegen.

In haar nieuwe functie als channelmanager zal Veldhuizen zich richten op het verder commercieel ontwikkelen van funda in business. Zij zal zich specifiek gaan richten op de inhoudelijke ontwikkeling van de website en het uitbreiden van het aanbod in commercieel vastgoed.

Veldhuizen is afkomstig van de internationale vastgoeddienstverlener Savills, waar zij tussen 2007 en 2012 werkte als associate director consultancy. Daarvoor werkte zij vijf jaar als onderzoeker en adviseur bij vastgoeddienstverlener Jones Lang LaSalle. Zij startte haar carrière in 2002 als onderzoeker bij onderzoeks- en adviesbureau Ecorys.

Veldhuizen studeerde in 2003 af aan de Technische universiteit Delft in de richting Bouwkunde. In 2010 behaalde zij een Executive MBA aan de Rotterdam School of Management.

In 2010 won Veldhuizen de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award.

Over funda in business
Funda faciliteert de verkoop en verhuur van huizen en bedrijfspanden via internet. Funda zorgt met deze activiteiten voor transparantie in de onroerendgoedmarkt en ondersteunt zoekers met betrouwbare en complete informatie. Funda in business telt maandelijks 310.000 bezoekers die per maand ruim 4 miljoen pagina’s bekijken.

Woordvoeder

Vries Strookman
Ketchum Pleon voor funda
Tel. + 31 020 487 40 00
vries.strookman@ketchumpleon.com

Over Funda

Funda is niet meer weg te denken van de Nederlandse woningmarkt. Iedere dag brengen we vraag en aanbod van woningen bij elkaar. Daarmee is funda hét platform voor iedereen die op zoek is naar een volgend thuis. We blijven ons platform continu optimaliseren om zowel consumenten als makelaars nóg beter te bedienen. Maar ook met producten, diensten en informatie waarmee we onze bezoekers verder helpen tijdens hun zoektocht naar, en verkoop van, een woning. Sinds de lancering van funda in business (2005) zijn we er ook voor ondernemers die een ruimte zoeken om zakelijke dromen te realiseren. Dit doen we met het meest complete aanbod van (zakelijk) onroerend goed van Nederland.

berichten