Funda massaal bezocht rondom NVM Open Huizen Dag

Amsterdam, 5 april 2014 - Tijdens de twaalfde editie van de NVM Open Huizen Dag die vandaag plaatsvond, werd funda massaal bezocht. Op het drukste moment waren er meer dan 14.500 bezoekers online. Ook in de aanloop naar de Open Huizen Dag waren de bezoekcijfers hoog. Woensdag, donderdag en vrijdag werden er respectievelijk 912.000, 888.000 en 983.000 bezoeken gemeten. 

De bijna 49.000 deelnemende huizen werden op funda voorzien van een ‘Open huis’ label. Zo konden bezoekers vooraf duidelijk zien bij welke huizen ze tijdens de NVM Open Huizen Dag zonder afspraak konden aanbellen. De ‘Mijn funda’ accounts, waar gebruikers woningen waarin ze mogelijk interesse hebben kunnen bewaren, werden vandaag tot 15:00 uur 33.545 keer geraadpleegd.

Ook vanavond en morgen wordt nog drukte op de website verwacht. Veelal door het opnieuw bekijken van foto’s en plattegronden van de bezochte woningen tijdens de NVM Open Huizen Dag.

Contactpersoon
Over Funda

Funda is in 2001 door de NVM opgericht om het aanbieden en bekijken van vastgoed zo makkelijk mogelijk te maken. Met 4 miljoen unieke bezoekers per maand is funda hét online-vastgoedplatform van Nederland met het actuele koop- of huuraanbod van alle makelaars van Nederland. Funda onderscheidt zich als online platform door het bieden van de meest actuele, betrouwbare en volledige informatie over woningen én commercieel vastgoed.

berichten