Funda massaal bezocht rondom NVM Open Huizen Dag

Amsterdam, 5 april 2014 - Tijdens de twaalfde editie van de NVM Open Huizen Dag die vandaag plaatsvond, werd funda massaal bezocht. Op het drukste moment waren er meer dan 14.500 bezoekers online. Ook in de aanloop naar de Open Huizen Dag waren de bezoekcijfers hoog. Woensdag, donderdag en vrijdag werden er respectievelijk 912.000, 888.000 en 983.000 bezoeken gemeten. 

De bijna 49.000 deelnemende huizen werden op funda voorzien van een ‘Open huis’ label. Zo konden bezoekers vooraf duidelijk zien bij welke huizen ze tijdens de NVM Open Huizen Dag zonder afspraak konden aanbellen. De ‘Mijn funda’ accounts, waar gebruikers woningen waarin ze mogelijk interesse hebben kunnen bewaren, werden vandaag tot 15:00 uur 33.545 keer geraadpleegd.

Ook vanavond en morgen wordt nog drukte op de website verwacht. Veelal door het opnieuw bekijken van foto’s en plattegronden van de bezochte woningen tijdens de NVM Open Huizen Dag.

Contactpersoon
Over Funda

Sinds 2001 heeft funda zich ontwikkeld van marktplaats die vraag en aanbod van woningen bij elkaar brengt, naar hét platform voor iedereen die op zoek is naar zijn volgende thuis. Maar ook met producten, diensten en informatie waarmee we onze bezoekers verder helpen tijdens hun zoektocht naar en verkoop van een woning. Sinds de lancering van Funda in Business (2005) zijn we er ook voor ondernemers die een ruimte zoeken om zakelijke dromen te realiseren. Dit doen we met het meest complete aanbod van (zakelijk) onroerend goed van Nederland.

berichten