Funda introduceert Chromecast app voor de makelaar

Amsterdam 11 december 2014 - Funda biedt makelaarskantoren de mogelijkheid om hun actuele vastgoedaanbod via een televisie te streamen met haar nieuwste innovatie: de funda voor Chromecast app. Zo kunnen makelaars 24/7 hun aanbod in hun etalage onder de aandacht brengen bij voorbijgangers.

De makelaar sluit de Chromecast aan op een tv-scherm en selecteert een HDMI-kanaal. Vervolgens dient de funda voor Chromecast app gedowload te worden op de smartphone via de Apple Appstore of Google Play. De makelaar kan vervolgens in de app zijn kantoornummer invoeren en direct de slideshow met actueel aanbod starten.

Funda is één van de eerste bedrijven in Nederland die de Google Chromecast bedrijfsmatig inzet. De eerste makelaarskantoren tonen inmiddels hun actuele aanbod op funda in hun etalage via deze Chromecast app.

Voor meer informatie zie funda.nl/chromecast

Contactpersoon
Over Funda

Sinds 2001 heeft funda zich ontwikkeld van marktplaats die vraag en aanbod van woningen bij elkaar brengt, naar hét platform voor iedereen die op zoek is naar zijn volgende thuis. Maar ook met producten, diensten en informatie waarmee we onze bezoekers verder helpen tijdens hun zoektocht naar en verkoop van een woning. Sinds de lancering van Funda in Business (2005) zijn we er ook voor ondernemers die een ruimte zoeken om zakelijke dromen te realiseren. Dit doen we met het meest complete aanbod van (zakelijk) onroerend goed van Nederland.

berichten