Funda introduceert Chromecast app voor de makelaar

Amsterdam 11 december 2014 - Funda biedt makelaarskantoren de mogelijkheid om hun actuele vastgoedaanbod via een televisie te streamen met haar nieuwste innovatie: de funda voor Chromecast app. Zo kunnen makelaars 24/7 hun aanbod in hun etalage onder de aandacht brengen bij voorbijgangers.

De makelaar sluit de Chromecast aan op een tv-scherm en selecteert een HDMI-kanaal. Vervolgens dient de funda voor Chromecast app gedowload te worden op de smartphone via de Apple Appstore of Google Play. De makelaar kan vervolgens in de app zijn kantoornummer invoeren en direct de slideshow met actueel aanbod starten.

Funda is één van de eerste bedrijven in Nederland die de Google Chromecast bedrijfsmatig inzet. De eerste makelaarskantoren tonen inmiddels hun actuele aanbod op funda in hun etalage via deze Chromecast app.

Voor meer informatie zie funda.nl/chromecast

Contactpersoon
Over Funda

Funda is niet meer weg te denken van de Nederlandse woningmarkt. Met het meest complete woningaanbod van Nederland, weten miljoenen bezoekers het platform iedere maand te vinden in hun zoektocht naar een passende nieuwe woning. Een belangrijke functie. Daarom loopt funda voorop in de ontwikkeling van nieuwe producten, diensten en informatie om haar bezoekers verder te helpen met het kopen, bezitten en verkopen van een eigen woning. En om de makelaar, wiens expertise onmisbaar is, het podium te bieden dat hij of zij nodig heeft om de consument nog beter te ondersteunen.

berichten